Amerikas världspolitik och vem som styr den

Amerikas världspolitik och vem som styr den

Om jag säger att det finns en muslimsk konspiration som går ut på att muslimer och islam skall ta över världen, då är det många som säger: JAJA… Så är det, muslimerna skall ta över världen.

Om jag säger att det finns en judisk konspiration där judarna skall ta över världen, då blånekar exakt samma personer att det skulle kunna finnas en judisk konspiration. Argumenten går så här: Muslierna är över tusen miljoner, judarna är bara 18 miljoner, hur skulle dessa få judar kunna styra över tusen miljoner muslimer?

Att avgöra om det finns en muslimsk konspiration eller inte är enkelt att avgöra en gång för alla. Amerika är världens rikaste land. Amerika har militärbaser runt hela jorden. Amerika är världshistoriens mäktigaste militärmakt. Amerika har ca 2oo.ooo soldater i Iraq (ink ca 5o.ooo legosoldater). Varken Ryssland eller Kina är ens i närheten av att klara det.

Om det finns en muslimsk konspiration måste Amerika styras av muslimer. Om muslimerna skall ta över världen måste muslimer styra Amerika.

Amerika har en president, en vicepresident, hundra senatorer (två från varje delstat och de sitter i sju år) och 435 kongressmän (de sitter i två år).

Presidenten, senaten och kongressen är de beslutande och verkställande organen som styr Amerikas världspolitik. Nämn E-N enda president, senator eller kongressman de senaste hundra åren som var eller är muslim.

Amerika har 3oo miljiner invånare, av dem är sex, 6 miljoner judar, det är två, 2 procent av amerikas befolkning. År 2oo8 är 13 av hundra senatorer judar. Inte en enda senator är muslim. 35 av kongessmännen är judar, inte en enda är muslim.

Department of Homeland Security, DHS styr över FBI och CIA. Chertoff, han är jude är högsta chefen för Department of Homeland Security.

Chertoff är bara en i mängden av juda på höga befälsposter i Amerikas förvaltning. Bush har inte en enda muslim på någon betydande chefspost, icke en enda.

Amerikas nästa president heter med stor sannoikhet McCain och hans vicepresident kommer med all sannolikhet att vara juden Lieberman.

Hillary eller kvotnegern Obama blir president? Spelar ingen roll, varken Clintskan eller OmaBoma skulle vara mer än obetydliga kommunalråd om inte judar var “rådgivare” och finanserade dem.

Vem som helst kan skänka pengar till en president, senator eller kongressman, men enligt amerikans lag måste det vara ett namn på den som skänker pengar. Visa mig en enda muslim som skänkt pengar eller en enda muslim som är “rådgivare” till en enda president, senator eller kongressman.

Vem styr Amerika: Judar eller muslimer?

Rätt svar: Judar.

Läs namnen på de som skrev under detta brevet till Clinton 1996.

Zionist-jew-mafia rules America!
52 min dutch doc. Must see!!!

Richard Perle, 32 min is jewmafiamobster.

or here

David Duke

Zionism Kills

Do you know USS Liberty? Zionism Kills

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: